Apartmaji "Brunarica", Kranjčeva ulica 18, 9226 Moravske Toplice

Dragi gostje!

Ob prijavi je potreben PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani), za veljavne ukrepe spremljajte: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/.
Sprejemamo tudi turistične bone. 

POMEMBNO: PREVERBA RAZPOLOŽLJIVOSTI NA SPLETNI STRANI JE ZGOLJ INFORMATIVNE NARAVE ZA POTREBE IZRAČUNA. REZERVACIJE NI MOGOČE OPRAVITI NA SPLETNI STRANI, AMPAK NAS MORATE KONTAKTIRATI PREKO ELEKTRONSKE POŠTE: INFO@BRUNARICA.SI ALI TELEFONA: 070788274 / 025381340.

O aktualnih informacijah in morebitnih sprostitvah vas bomo obveščali na naši spletni strani in na družbenem omrežju Facebook.

Apartmaji Brunarica

Primerno za kolesarje

Nahajamo se na odlični lokaciji, ki je pravcati raj za kolesarje s svojimi številnimi potmi v bližini. Tudi vaša kolesa bodo pri nas na varnem in jih lahko po želji tudi hranimo v ločenem zaprtem prostoru.

V bližini kopališč

Za kratek sprehod so oddaljene Terme 3000 in Terme Vivat. Za oboje terme je možen tudi nakup kopalnih kart in to s popustom do 25%. V bližini so tudi Terme Lendava in Zdravilišče Radenci.

Hišni ljubljenčki dobrodošli

Smo ponosni lastniki in ljubitelji živali, zato so tudi vaši hišni ljubljenčki dobrodošli pri nas! Pri nas ni dileme kje bo človekov najboljši prijatelj, na dopustu z vami!

Brezplačen parking

Pred apartmaji je veliko parkirišče na katerem je zmeraj dovolj prostora za vašega jeklenega konjička. Parking je seveda brezplačen!

Otrokom prijazno

Tudi za vaše najmlajše je poskrbljeno, saj se pred apartmaji nahaja vrsta igral za otroke. Otroci se lahko zabavajo na gugalnici, skačejo na trampolinu, spuščajo po toboganu ali igrajo v peskovniku. V naših dveh večjih apartmajih so pa tudi vrata z otroškim varovalom v zgornji etaži.

Wi-Fi + DTV

Vsem našim gostom je na voljo hiter in brezplačen Wi-Fi, zato ne bo bojazni, da ne bi ostali povezani. Svoje selfije na dopustu boste lahko hitro delili na spletu! Prav tako, pa so vsi apartmaji opremljeni z LCD televizorji in digitalno televizijo.

Iz ust gostov:

Že nekaj let hodiva v te konce, ampak sedaj sva bila prvič v brunarici. Ob tako toplem sprejemu in odlični izkušnji sva se odločila, da drugam več hodila ne bova!

Janez in Nataša, upokojenca

Stalni gostje že več kot pol desetletja. Udobno, odlična lokacija, zelo prijazni gostitelji in seveda ugodna cena.

Golar, družina

Na spletu sva zasledila vaše lušne brunarice, rezervirala in preživela fantastičen vikend. V brunarici prespati je zares nekaj posebnega!

Urša in Mitja, mlad par

V brunarici nam je bilo zelo všeč, saj je zares edinstvena izkušnja, kjer se človek lahko počuti odlično. Naša dva otroka sta uživala na toboganu in trampolinu, pa še naš psiček je prišel na svoj račun, saj smo ga lahko vzeli s sabo na dopust. Toplo priporočamo.

Kovač, mlada družina s psičkom

Vsak mesec prespim v brunarici, saj imam poslovne vezi v okolici. Imam vse kar potrebujem, udobno posteljo, hiter internet in fleksibilen čas prihoda ter odhoda.

Jan, poslovnež

Sva iz teh koncev, ampak živiva ter delava v tujini. Kadar prideva domov zmeraj koristiva brunarico, saj je zares kvalitetno opremljena in odlična za prespati. Poleg tega, pa je tudi cena ugodna, zato se nama ne ljubi “gužvati” pri starših.

Andrej in Mateja, par

Apartmaji Brunarica

Že vrsto let hodijo k nam gostje iz cele Slovenije in celotnega sveta ter se pri nas počutijo odlično. Dobrodošli ste vsi, stari in mladi, pari, družine in tisti, ki si želite privoščiti nekaj dni miru in regeneracije. Zagotavljamo vam, da se boste v brunarice zaljubili in se z veseljem spet vrnili k nam!

Booking.com ocena

Ponosni smo na našo oceno na portalu booking.com. Več kot 100 gostov je namreč bivanje pri nas ocenilo kot odlično, zato smo prejeli tudi nagrado s strani portala booking.com! Rezervirajte in se prepričajte sami.