Apartmaji "Brunarica", Kranjčeva ulica 18, 9226 Moravske Toplice

Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji za najem in koriščenje apartmajev veljajo skupaj s hišnim redom in so priložena v prilogi in objavljeni na spletni strani. Najemnik je seznanjen z njimi in jih sprejema, ko odda rezervacijo oziroma prijavo v ustni, pisni ali elektronski obliki ter jo Štefan Šavel s.p. (najemodajalec) potrdi ob prejemu predplačila najemnika na najemodajalčev transakcijski račun. S splošnimi pogoji se lahko najemnik seznani na spletni strani in v apartmaju.Najemodajalec si pridržuje pravico spremeniti pogoje brez predhodnega obvestila. Zavezuje se, da bo pogoje javno objavil na svoji spletni strani.

UVOD

V Moravskih Toplicah, Kranjčeva ulica 18A, 9926 Moravske Toplice, oddaja Štefan Šavel s.p. (najemodajalec) v najem 5 apartmajev:

APARTMA I (za 6 oseb, 4+2)
V pritličju je kuhinja z jedilnim kotičkom, spalnica s francosko posteljo (140×200) in sanitarije. V etaži velika spalnica z zakonsko posteljo (180×200) in še dve postelji (90×200). Ob vhodu je vrtna terasa z veliko mizo za 8-10 oseb.

APARTMA II (za 4 osebe 2+2)
V pritličju je kuhinja z jedilno mizo, raztegljivo ležišče za 1 osebo in v galeriji dve ležišči (90×200), spalnica s francosko posteljo (140×200) ter sanitarije. Pred vhodom je pokrita terasa z mizo in stoli.

APARTMA III (za 3 osebe, 2+1)
V pritličju je kuhinja, jedilni kot, raztegljivo ležišče (200×150), v galeriji je ležišče s premerom 120×200 in višino 120 cm ter sanitarije. Pred vhodom je pokrita terasa z mizo in stoli.

APARTMA IV (za 6 oseb, 4+2)
V pritličju je kuhinja z mizo in stoli. kotna sedežna garnitura, ki se lahko raztegne v ležišče (140×200) in sanitarije. V etaži se nahaja spalnica s francosko posteljo (160×200) in še manjša spalnica z dvema posteljama (90×200). Pred vhodom je velika pokrita terasa z mizo in stoli.

APARTMA V (za 6 oseb, 4+2)
V pritličju je kuhinja z mizo in stoli, kotna sedežna garnitura, ki se lahko raztegne v ležišče (140×200) in sanitarije. V nadstropju je spalnica s francosko posteljo (160×200) in manjša spalnica s posteljo (140×200). Z dnevnega prostora je velika pokrita terasa z mizo in s stoli.
Vsi apartmaji so opremljeni še s pečico/mikrovalovno pečico, sušilnikom za lase, kuhalnikom vode in opekačem kruha.

I. REZERVACIJA OZIROMA PRIJAVA
Stranka lahko rezervira oziroma odda prijavo po telefonu:
+ 386 (0) 25381340, M: 386 (0) 31864745, ali po elektronski pošti: info@brunarica.si
Na voljo smo tudi preko facebook strani: www.facebook.com/Apartmaji.Brunarica, kjer nam lahko pošljete zasebno sporočilo in vam bomo odgovorili. Dosegljivi smo 24 ur na dan, vse dni v letu.
Najemnik navede vse zahtevane podatke in jamči za njihovo verodostojnost. Rezervacija je potrjena, ko najemodajalec prejme predplačilo (akontacijo) v višini 20% od celotnega zneska rezervacije. Preostali del plačila je stranka dolžna plačati na dan prihoda v apartma. Stranka je dolžna plačati tudi turistično takso in morebitne ostale dodatne storitve, ki jih je naročila ter koristila.

II. PLAČILO
Za dan plačila se šteje dan, ko najemnik (ali v njegovem imenu druga oseba) odda nakazilo akontacije na transakcijski račun najemodajalca.
Številka tekočega računa za plačilo akontacije je: SI56 6100 0002 3127 475, namen: plačilo akontacije. Akontacija znaša 20% od celotnega zneska rezervacije.
Akontacija se plača najkasneje 3 delovne dni po rezervaciji. Plačilo akontacije je pogoj za rezervacijo. Akontacija se vrača samo v primeru odpovedi rezervacije do 15 dni pred prihodom, vrne se v celoti razen 5 EUR, ki si jih najemodajalec zaračuna kot strošek odpovedi.

III. DOPLAČILA

Doplačila, ki so (lahko) predmet rezervacije so sledeča:

  • Turistična taksa (2,00 EUR na odraslo osebo/dan in 1,00 EUR na otroka/dan)
  • Doplačilo za čiščenje (5 EUR na rezervacijo oz. na apartma)
  • Doplačilo za hišne ljubljenčke (3 EUR na dan)

IV. ODPOVED REZERVACIJE
Najemnik ima pravico do pisne ali ustne odpovedi najema apartmaja ne glede na razlog. V tem primeru ima najemodajalec pravico do povračila stroškov. V primeru odpovedi rezervacije manj kot 15 dni pred prihodom se akontacije ne vrača.Ravno tako znašajo stroški 100 % cene rezervacije, če najemnik predčasno zapusti apartma razen ob izrednih okoliščinah po dogovoru z najemodajalcem.

V. PRIHOD IN ODHOD
Prihod v apartma je možen samo ob predhodni rezervaciji in prijavi na recepciji. Na dan prihoda je apartma na voljo od 14.00 ure dalje. Na dan odhoda je potrebno apartma zapustiti do 10.00 ure. Zgodnja prijava ali pozni odhod sta možna ob predhodnem dogovoru z najemodajalcem in proti-plačilu glede na veljavni cenik.
Ob prihodu se najemnik zglasi na recepciji, ki se nahaja na istem naslovu kot apartmaji. Opravi se prijava gostov ob predložitvi osebnih dokumentov in prevzamejo se ključi. Ob odhodu najemnik vrne najemodajalcu ključe in poravna še morebitne obveznosti do najemodajalca. Bivanje v apartmajih je dovoljeno samo gostom, ki se prijavijo pri najemodajalcu. Za osebe, ki se ne prijavijo najemodajalcu oz. pri njegovih pooblaščenih osebah, najemodajalec ne prevzema nikakršnih odgovornosti. Osebe, ki niso prijavljene in se nastanijo v apartmajih brez vednosti najemodajalca so same materialno in kazensko odgovorne za prijavo.