Apartmaji "Brunarica", Kranjčeva ulica 18, 9226 Moravske Toplice

O nas

Kdo smo?

Smo preprosta družina, ki se ukvarja z oddajanjem teh čudovitih brunaric že več kot deseletje. Gostoljubnost je naša filozofija, vaše zadovoljstvo pa naše poslanstvo. Stremimo k temu, da dobite dopust po vaših željah, zato vsak obiskovalec piše novo zgodbo v brunaricah. Vabljeni, da tudi vi začnete pisati svojo. Zaljubljenost v brunarice zagotovljena!

Brunarice so kot nalašč za oddih, stran od vsakdanjega stresa in obveznosti. Bivanje v brunarici daje poseben čar in klimo, saj so grajene iz naravnih in okolju prijaznih materialov, zato lahko človek v brunarici zares sproščeno zadiha in se odklopi. Ne samo, da se boste počutili boljše kot kjerkoli drugje, ampak boste storili še nekaj dobrega za okolje! V sodobnem svetu, pa je trajnostni vidik vsekakor zelo pomemben in brunarice so idealne za varno, ekološko in varčno bivanje.

Apartmaji so iz lesa, ki je topel in lep material, prostoru prinaša domačnost in toplino. Brunarice so izjemno prijetne za bivanje, hkrati pa ne onesnažujejo okolja.Vsakdanji ritem in način življenja sodobnemu človeku narekujeta neprestano gibanje in hitenje, zato je zelo pomembno, da bivalno okolje nudi toplino in sproščujoče vzdušje. Apartmaji Brunarica se nahajajo neposredni bližini Terme 3000 (100 m) in Terme Sončni park Vivat (150 m). Okolica pa ponuja obilo priložnosti za kolesarjenje, sprehode, izlete in še mnogo več. Doživite idilo prekmurske ravnice.

Naj se počitnice začnejo.